Αγορά   Ενοικίαση

ακίνητα στη λαμίαΑκίνητα σε Λαμία, Αθήνα, Θεσ/νίκη ...

Για όλους εσάς που επιθυμείτε να αποκτήσετε το ακίνητο που ονειρεύεστε ή να πουλήσετε το ακίνητο σας με τη μέγιστη δυνατή απόδοση, το Μεσιτικό Γραφείο ZIKAS REAL ESTATE θα σας προσφέρει την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.

Το Γραφείο μας αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό, εχεμύθεια και αξιοπιστία, όλων των ειδών τα ακίνητα. Διαμερίσματα, γκαρσονιέρες, μονοκατοικίες, επαγγελματικές στέγες, εμπορικά καταστήματα και οικόπεδα. Θα σας ακούσουμε με προσοχή και θα σας καθοδηγήσουμε να επιλέξετε το ακίνητο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Πάντα με μεράκι, επιμονή και απόλυτο σεβασμό στις δικές σας επιθυμίες και απαιτήσεις.

Η εταιρία μας, "ZIKAS REAL ESTATE EXPERTS", απαρτίζεται από αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και μεσίτες με πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εκμετάλλευση ακινήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συνεργαζόμαστε με μεσιτικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα, καθώς και νομικούς και τραπεζικούς συμβούλους εξειδικευμένους στην αγοραπωλησία ακινήτων. Γνωρίζουμε καλά την τοπική και εθνική αγορά ακινήτων και σας εγγυόμαστε τα καλύτερα αποτελέσματα στην ενοικίαση, αγορά και πώληση των ακινήτων σας.


Εμπιστευθείτε μας ! Γιατί τα όνειρα γίνονται πράξη με σωστές επιλογές !

επιλεγμένα

ΛΑΜΙΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Γκαρσονιέρες πολυτελούς κατασκευής στην περιοχή της Άμπλιανης. Έχουν επιλεχθεί εξαιρετικά υλικά για την κατασκευή τους και τον εξοπλισμό τους. Ενοικιάζονται αποκλειστικά σε φοιτητές και μόνο. Επίσης δεν έχουν καθόλου κοινόχρηστα.
ΛΑΜΙΑ

ΠΩΛΗΣΗ

Πλήρως επιπλωμένη γκαρσονέρα πολύ κοντά στην φοιτητική λέσχη. Έχει αυτονομία στην θέρμανση, κλιματιστικό και ελάχιστα κοινόχρηστα. Κατάλληλη για φοιτητές των ΤΕΙ ή για εργένη.
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

ΠΩΛΗΣΗ

Πωλείται πέτρινη μονοκατοικία δυο επιπέδων, 133 τμ , εντος οικοπέδου 685 τμ. Το οίκημα έχει ιδιαίτερη αισθητική (πέτρα - ξύλο) συνδιασμένο με πολυ πράσινο στον περιβάλλοντα χωρο. Στο 1ο επίπεδο βρίσκεται το καθιστικό με τζάκι, κουζίνα και wc. Στο 2ο επίπεδο βρίσκονται τα τρια υπνοδωμάτια που βλέ ...
ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΩΛΗΣΗ

Πωλειται Μεζονετα 125. 55 τμ στον Λογγο. Αποτελειται απο τον 1ο οροφο 89 τμ. ο οποιος εχει την τραπεζαρια, σαλονι ενα υ/δ και μπανιο.
Top