Αγορά   Ενοικίαση

ακίνητα στη λαμία


Το μεσιτικό γραφείο ZIKAS REAL ESTATE, έχει σαν σκοπό να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο και τον ταχύτερο τρόπο, όλους εσάς που επιθυμείτε να αποκτήσετε το ακίνητο που ονειρεύεστε σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας, αλλά και να εκποιήσετε τούτο με τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

Αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό να σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες με απόλυτη εχεμύθεια και αξιοπιστία, επιδεικνύοντας την δέουσα προσοχή στις δικές σας απαιτήσεις και καλύπτοντας επιτυχώς τις ανάγκες σας.

Η πολύχρονη πείρα μας στον σχεδιασμό και στην κατασκευή ακινήτων, η εμπειρία μας στο νομικό πλαίσιο που διέπει αυτά, σε συνδυασμό με την γνώση της τοπικής, αλλά και της εθνικής αγοράς των ακινήτων, εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα στην αναζήτηση, αλλά και στην εκποίηση των ακινήτων σας.

επιλεγμένα

ΣΤΥΛΙΔΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Είναι ένα υπέροχο οροφοδιαμερισμα, πολυτελούς κατασκευής , σε 2-οροφη οικοδομη. Είναι 125μ2 , εχει 2 Υ/Δ και 2 μπάνιο . Διαθέτει μια μεγάλη κουζίνα και καθιστικό με τζάκι . Έχει μεγάλη βεράντα με θέα την θάλασσα και βεράντες περιμετρικά . Διαθέτει πολύ καλή σειρά αλουμίνιων με διπλά τζάμ ...
ΛΑΜΙΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Πλήρως επιπλωμένη γκαρσονιέρα στην περιοχή της Νεάπολης. Έχει αυτονομία στην θέρμανση, κλιματιστικό , ηλεκτρ παραθυρα και δεν έχει καθόλου κοινόχρηστα. Είναι κατάλληλη για στρατιωτικο, εργένη ή εργένισσα που θέλει ησυχία και καλό περιβάλλον για τη διαμονή του. ...
ΛΑΜΙΑ

ΠΩΛΗΣΗ

Μονοκατοικια 75τμ σε 300τμ οικοπεδο που βρίσκεται στα Ρεβενια. Διαθέτει δυο υπνοδωμάτια, καθιστικό , κουζίνα και ένα μπάνιο. Έχει αυτονομη θερμανση και εναν πολυ ένα όμορφο κήπο.
ΛΑΜΙΑ

ΠΩΛΗΣΗ

Ισόγεια αυτοτελής Γκαρσονιερα 25 τ. μ. στο κέντρο της Λαμίας. Εναι κοντα στις πλατείες της πόλης. Είναι επιπλωμένο και διαθέτει επιπλέον και κλιματιστικό.
Top