Αγορά   Ενοικίαση

ακίνητα στη λαμία


Το μεσιτικό γραφείο ZIKAS REAL ESTATE, έχει σαν σκοπό να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο και τον ταχύτερο τρόπο, όλους εσάς που επιθυμείτε να αποκτήσετε το ακίνητο που ονειρεύεστε σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας, αλλά και να εκποιήσετε τούτο με τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

Αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό να σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες με απόλυτη εχεμύθεια και αξιοπιστία, επιδεικνύοντας την δέουσα προσοχή στις δικές σας απαιτήσεις και καλύπτοντας επιτυχώς τις ανάγκες σας.

Η πολύχρονη πείρα μας στον σχεδιασμό και στην κατασκευή ακινήτων, η εμπειρία μας στο νομικό πλαίσιο που διέπει αυτά, σε συνδυασμό με την γνώση της τοπικής, αλλά και της εθνικής αγοράς των ακινήτων, εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα στην αναζήτηση, αλλά και στην εκποίηση των ακινήτων σας.

επιλεγμένα

ΛΑΜΙΑ

ΠΩΛΗΣΗ

Ημιτελές οροφοδιαμέρισμα 100 τ. μ. στην Άμπλιανη πολύ κοντά σε κεντρικό δρόμο. Είναι σχεδιασμένο, έτσι ώστε φτιαχτούν τρία υπνοδωμάτια, καθιστικό-κουζίνα και μπάνιο. Περιμετρικά υπάρχουν μπαλκόνια και μαζί με το διαμέρισμα δίδεται και ο αέρας της οικοδομής. Είναι πολύ κοντά σε σχολεία, super ma ...
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

ΠΩΛΗΣΗ

Ευρύχωρη γκαρσονιέρα σχεδόν πάνω στο κύμμα. Είναι πλήρως επιπλωμένη, με αυτονομία στη θέρμανση και κλιματιστικό. Πολύ καλή επιλογή για αυτόν που θέλει να αποκτήσει ένα παραθεριστικό διαμέρισμα δίπλα στη θάλασσα με λίγα χρήματα.
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

ΠΩΛΗΣΗ

Διαμπερής γκαρσονιέρα 2ου ορόφου σχεδόν πάνω στο κύμμα, στα Καμένα Βούρλα. Έχει μεγάλο μπαλκόνι που σου χαρίζει απίστευτη θέα προς τη θάλασσα. Έχει αυτονομία στη θέρμανση και κλιματισμό. Ιδανική επιλογή για να απολαύσει κάποιος τα καλοκαιρινά μπάνια χωρίς να διανύει μεγάλη απόσταση για να συναντήσ ...
ΛΑΜΙΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Πλήρως επιπλωμένη γκαρσονέρα σε νεοχτιστη πολυκατοικια. Έχει αυτονομία στην θέρμανση, κλιματιστικό και τεντες και πολυ λιγα κοινόχρηστα. Ειναι αποκλειστικα για φοιτητες.
Top