Αγορά   Ενοικίαση

ακίνητα στη λαμία


Το μεσιτικό γραφείο ZIKAS REAL ESTATE, έχει σαν σκοπό να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο και τον ταχύτερο τρόπο, όλους εσάς που επιθυμείτε να αποκτήσετε το ακίνητο που ονειρεύεστε σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας, αλλά και να εκποιήσετε τούτο με τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

Αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό να σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες με απόλυτη εχεμύθεια και αξιοπιστία, επιδεικνύοντας την δέουσα προσοχή στις δικές σας απαιτήσεις και καλύπτοντας επιτυχώς τις ανάγκες σας.

Η πολύχρονη πείρα μας στον σχεδιασμό και στην κατασκευή ακινήτων, η εμπειρία μας στο νομικό πλαίσιο που διέπει αυτά, σε συνδυασμό με την γνώση της τοπικής, αλλά και της εθνικής αγοράς των ακινήτων, εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα στην αναζήτηση, αλλά και στην εκποίηση των ακινήτων σας.

επιλεγμένα

ΛΑΜΙΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Υπέροχο στούντιο 4ου ορόφου , ανακαινισμένο και επιπλωμένο στο κέντρο της πόλης. Είναι γωνιακό, Ανατολικό με τεράστιο μπαλκόνι και απίστευτη θέα. Διαθέτει ένα μεγάλο και ενιαίο καθιστικό-κουζίνα. Είναι κατάλληλο για ένα εργένη που θέλει να κατοικησει στην καρδια του κέντρου σε ένα όμορφ ...
ΛΑΜΙΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Επαγγελματικος χώρος σε νεόδμητη οικοδομή στην καρδιά του κέντρου της πόλης. Διαθέτει ένα ενιαίο χώρο που μπορεί να χωριστή συμφώνα με τις απαιτήσεις σας , είναι γωνιακό και έχει χωριστό wc. Exει αυτόνομη θέρμανση και μπορούν να τοποθετηθούν και κλιματιστικά. Είναι πολύ καλή κατασκευή , είνα ...
ΛΑΜΙΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Επιπλωμενο διαμέρισμα δυαρι ισογειου στο κέντρο της πόλης. Διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο , κουζίνα-χωλ και μπάνιο. Η θερμανση ειναι αυτονομη. Δεν εχει καθολου κοινοχρ. και ειναι ιδανικο για φοιτητες η ακομα και για ζευγαρι.
ΛΑΜΙΑ

ΠΩΛΗΣΗ

Ισόγεια αυτοτελής Γκαρσονιερα 25 τ. μ. στο κέντρο της Λαμίας. Εναι κοντα στις πλατείες της πόλης. Είναι επιπλωμένο και διαθέτει επιπλέον και κλιματιστικό.
Top