Αγορά   Ενοικίαση

ακίνητα στη λαμία


Το μεσιτικό γραφείο ZIKAS REAL ESTATE, έχει σαν σκοπό να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο και τον ταχύτερο τρόπο, όλους εσάς που επιθυμείτε να αποκτήσετε το ακίνητο που ονειρεύεστε σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας, αλλά και να εκποιήσετε τούτο με τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

Αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό να σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες με απόλυτη εχεμύθεια και αξιοπιστία, επιδεικνύοντας την δέουσα προσοχή στις δικές σας απαιτήσεις και καλύπτοντας επιτυχώς τις ανάγκες σας.

Η πολύχρονη πείρα μας στον σχεδιασμό και στην κατασκευή ακινήτων, η εμπειρία μας στο νομικό πλαίσιο που διέπει αυτά, σε συνδυασμό με την γνώση της τοπικής, αλλά και της εθνικής αγοράς των ακινήτων, εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα στην αναζήτηση, αλλά και στην εκποίηση των ακινήτων σας.

επιλεγμένα

ΛΑΜΙΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Βρίσκεται στο 1ο όροφο πολυκατοικίας δίπλα απο την κεντρική πλατεία της πόλης . Διαθέτει ένα άνετο υπνοδωμάτιο, καθιστικό ξεχωριστη κουζίνα και μπάνιο. Κατάλληλο για εργενηδες η φοιτητές.
ΛΑΜΙΑ

ΠΩΛΗΣΗ

Πωλείται δυάρι στο κέντρο της Λαμίας σε πολύ οικονομική τιμή.
ΛΑΜΙΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Άνετη γκαρσονιέρα 2ου ορόφου πολυ στις κεντρικες πλατείες της πόλης. Προσφατα ανακαινισμενη , με γουστο. Είναι ομορφα επιπλωμένη. Καταληλο για φοιτητη η εργενη.
ΛΑΜΙΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Επαγγελματικός χώρος σε νεόδμητη οικοδομή στην καρδιά του κέντρου της πόλης. Διαθέτη αυτόνομη θέρμανση, θωρακισμενη πορτα, ηλεκτρικα ρολα αλουμινιου και πολυ ομορφη βεραντα. Η κατασκευή ειναι πολυτελης είναι πολυ φωτεινό και ιδανικό για ιατρείο και οποιαδήποτε επαγγελματική στέγη. ...
Top