Αγορά   Ενοικίαση

ακίνητα στη λαμία


Το μεσιτικό γραφείο ZIKAS REAL ESTATE, έχει σαν σκοπό να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο και τον ταχύτερο τρόπο, όλους εσάς που επιθυμείτε να αποκτήσετε το ακίνητο που ονειρεύεστε σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας, αλλά και να εκποιήσετε τούτο με τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

Αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό να σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες με απόλυτη εχεμύθεια και αξιοπιστία, επιδεικνύοντας την δέουσα προσοχή στις δικές σας απαιτήσεις και καλύπτοντας επιτυχώς τις ανάγκες σας.

Η πολύχρονη πείρα μας στον σχεδιασμό και στην κατασκευή ακινήτων, η εμπειρία μας στο νομικό πλαίσιο που διέπει αυτά, σε συνδυασμό με την γνώση της τοπικής, αλλά και της εθνικής αγοράς των ακινήτων, εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα στην αναζήτηση, αλλά και στην εκποίηση των ακινήτων σας.

επιλεγμένα

ΛΑΜΙΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Ευρύχωρο δυάρι στο κέντρο της πόλης. Διαθέτει άνετο καθιστικό , κουζίνα ανεξάρτητη, υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Είναι πολύ φωτεινό και ήσυχο. Το διαμέρισμα θα παραδοθεί φρεσκαρισμενο. Κατάλληλο για ζευγάρι ή για εργένη/ισσα.
ΛΑΜΙΑ

ΠΩΛΗΣΗ

Ανακαινισμένη γκαρσονιέρα προς πώληση. Βρίσκεται στο 5ο όροφο πολυκατοικίας στην καρδιά του κέντρο και δίπλα στις πλατειες. Διαθέτει ένα άνετο υπνοδωμάτιο με κουζίνα και μπάνιο. Έχει κεντρική θέρμανση και διαθέτει και Α/C. Έχει φανταστική θέα στη Λάμια και στο Κάστρο. Κατάλληλο για εργένηδες η ...
ΛΑΜΙΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Επιπλωμένη γκαρσονιέρα 1ου ορόφου στην περιοχή της Άμπλιανης. Είναι καινούργιας κατασκευής με αυτονομία στην θέρμανση και δεν έχει κοινόχρηστα. Είναι κατάλληλη για φοιτητές των ΤΕΙ μιας και η θέση του ακινήτου βολεύει για την μετακίνηση και προς τις σχολές και προς το κέντρο. ...
ΛΑΜΙΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Διαμέρισμα ισογιου στο κέντρο της πόλης. Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια κουζίναξεχωριστη με το χωλ και μπάνιο. Ειναι διαμπερες , η θερμανση ειναι αυτονομη και υπαρχει κλιματισμος. Ιδανικο για φοιτητες η ακομα και για ζευγαρι.
Top